T. 091 520 0129 E. css@mojepivo.hr

Dostava

Svu robu, koja je u skladištu, šaljemo iz naše trgovine u roku 2-5 radnih dana. Ako roba u vrijeme narudžbe nije u skladištu, rok dostave je 7-14 radnih dana od dana potvrde Vaše narudžbe.

Roba će biti dostavljena preko Hrvatske pošte. Robu možete platiti na sljedeći način:
• Kod preuzimanja robe – plaćate Hrvatskoj pošti kod preuzimanja paketa. U tom slučaju robu zajedno s poštarinom plaćate dostavljaču kod preuzimanja paketa. Iznos je naveden na računu i na HUB1. Dodatan trošak, koji nije predstavljen na računu i HUB1, je provizija Hrvatskoj pošti za plaćanje, koja iznosi 1,83% od vrijednosti robe s poštarinom.
• Prije slanja robe - na bankovski račun firme mSfera j.d.o.o., prema podacima na računu.

Za slanje opreme veće vrijednosti (Grainfather), plaćanje je moguće jedino avansom prije slanja paketa.

Paket dobijete po pošti. Ako Vas tada nema doma, Hrvatska pošta ostavlja informaciju o prispjelom paketu. Na pošti će Vas paket čekati 5 dana. Troškovi i način plaćanja je jednak, kao kod preuzimanja robe kod kuće.

Robu iz naše ponude dostavljamo preko Hrvatske pošte samo na teritoriju Hrvatske.

Prikaz dobavljivosti robe u KOŠARICI je informativnog značaja, i može se promijeniti do obrade narudžbe. U slučaju, kada Vam kojeg od artikala ne možemo dostaviti zbog razprodanosti, molimo Vas za razumijevanje. O tome ćemo Vas obavijestiti u najkraćem mogućem roku, kod čega ćemo upotrijebiti Vaše kontaktne podatke, koje ste nam predali kod narudžbe. Isto tako ćemo predati informaciju o mogućoj alternativi, ili mogućim kasnijim rokovima za dostavu.

Ukoliko ne bi bili zadovoljni s dostavom, molimo Vas, da nas o tome obavjestite (kontakti navedeni na stranici Kontakt ).

Troškova poštarine i provizije Hrvatskoj pošti u slučaju plaćanja pošti, Vam u tom slučaju na žalost kod zamjene artikala ne možemo vratiti.

Cjenik troškova dostave (poštarine) po Hrvatskoj, s uključenim PDV:

Težina pošiljke Troškovi dostave u Kn s PDV
do 1 kg 23,75 kn
1-2 kg 25,75 kn
2-3 kg 27,75 kn
3-5 kg 29,75 kn
5-10 kg 32,75 kn
10-20 kg 39,75 kn
20-50 kg 65,75 kn
50-80 kg 131,50 kn

Cjenu dostave možete izračunati u KOŠARICI. Sve pošiljke su osigurane do maksimalno 3.000 kn. U slučaju dostave oštećene pošijke radi se zamjena.

Prilikom preuzimanja, ali PRIJE potpisivanja potvrde o primitku, molimo provjerite da li je pošiljka neoštećena, te u slučaju da primjetite oštećenje, odmah nas obavjestite.Dostavite fotografije oštećenja i ambalaže u svrhu riješavanja reklamacije i zapisnik o prijemu, u kome je navedeno da je dostavljač dostavio oštećen paket. Reklamacije bez zapisnika o prijemu ne možemo uzeti u obzir!